Skip to content
Skip to service links: contact, tools, help, the group
Skip to search
Skip to main navigation
Skip to sub navigation
Skip to Footer with links to masthead, print, email a friend and disclaimer
 

Servicii vamale DHL

Respectaţi în întregime reglementările?

Mediul internaţional de comerţ şi conformitate se schimbă într-un ritm alert, iar canalele globale de distribuţie se confruntă cu provocări majore:
  • globalizarea şi expansiunea comerţului internaţional: încheierea de parteneriate cu furnizori de servicii cu experienţă în diferite zone;
  • creştere mai mare a distribuţiei electronice a datelor: cum ar fi notificările avansate despre transport şi distribuirea datelor despre conformitate;
  • o tendinţă mondială spre o abordare bazată pe riscuri: obligarea comercianţilor să trimită detalii despre transport în orice moment: înaintea încărcării, înaintea plecării şi înaintea sosirii;
  • cunoaştere aprofundată a reglementărilor şi a conformităţii: devine o problemă de nivel superior şi un punct central în rândul companiilor internaţionale de comerţ;
  • penalizări mai mari pentru nerespectarea regulilor: cu efect imediat asupra lanţului de distribuţie al clienţilor şi al profitului.
Acesta este tipul de mediu în care un Comisionar vamal capabil să reducă complexitatea vă oferă un adevărat avantaj competitiv.

Soluţia noastră pentru dvs.:

Servicii de comisionare vamală
Vă oferim o gamă variată de servicii menite să asigure uniformitatea, coerenţa şi conformitatea activităţilor comerciale, astfel încât compania dvs. să evite întârzierile, amenzile şi penalizările.

Servicii de consultanţă în domeniul vamal şi comercial
Consultanţii noştri în domeniul vamal pot verifica lanţul de distribuţie pentru a vă ajuta să îmbunătăţiţi activităţile vamale, să optimizaţi taxele, să identificaţi potenţialele zone de risc şi să optimizaţi controalele şi procedurile interne pentru a maximiza nivelul de conformitate în interiorul companiei.


De ce ar trebui să alegeţi SERVICIILE VAMALE DHL:

Datorită echipelor locale de experţi şi prezenţei la nivel mondial, DHL elimină complexitatea procedurilor vamale, oferindu-vă o soluţie unică pentru toate problemele dvs.