Skip to content
Skip to service links: contact, tools, help, the group
Skip to search
Skip to main navigation
Skip to sub navigation
Skip to Footer with links to masthead, print, email a friend and disclaimer
 
10000 1000 1000 true
Oferta Transport Aerian
External Link / New Window

Obtine Rapid o Oferta Competitiva de Transport Cargo Aerian

Solutii de transport complete , din usa in usa, cu rezervare imediata si posibilitatea alegerii timpului de tranzit.
Solicita oferta acum External Link / New Window

Logistics

Transport, depozitare şi distribuţie, soluţii de lanţ de aprovizionare - le acoperim pe toate. De aceea suntem cel mai mare specialist în logistică din lume.
 
Transport Rutier
Bine aţi venit la DHL, un partener logistic îndeajuns de puternic încât sǎ ofere soluţii de transport rutier de orice fel, cǎtre orice destinaţie pe cale aerianǎ, maritimǎ sau feratǎ; capabil în acelaşi timp sǎ ofere clienţilor soluţiile personalizate de care au nevoie.
 
 
Servicii de vămuire, securitate şi asigurare
Folosindu-ne de reţeaua noastră de birouri de declaranţi vamali, am înţeles mai bine decât oricine dificultăţile comerţului transfrontalier.
 
 
Soluţii din sectorul industrial
Experienţa DHL în fiecare dintre sectoarele industriale reprezintă un beneficiu real pentru clienţi, dar şi avantajul competitiv de a lucra cu specialişti – nu numai în logistică, dar mai ales specialişti pe specificul pieţei în care vă desfăşuraţi activitatea.
 
 
Depozitare şi distribuţie
Oricare ar fi sectorul industrial în care operaţi, DHL oferă soluţii dedicate de depozitare şi operaţiuni de distribuţie pentru a vă ajuta să realizaţi scopul dvs. de servicii.
 
 
Soluţii Supply Chain
În calitate de cel mai mare specialist în logistică din lume, oferim o gamă largă de servicii supply chain făcute special pentru a vă aduce valoare lanţului dvs de distribuţie.
 
 
Zona Client
Bine ati venit in zona clientului. In aceasta zona veti gasi cele mai recente informatii despre transportul dvs de marfa.