Skip to content
Skip to service links: contact, tools, help, the group
Skip to search
Skip to main navigation
Skip to sub navigation
Skip to Footer with links to masthead, print, email a friend and disclaimer
 

DHL oferă mai mult decât doar o slujbă

Trăiţi spiritul muncii la DHL.

Dezvoltaţi-vă prin provocări noi

În calitatea sa de lider mondial în logistică, DHL oferă nenumărate provocări interesante şi oportunităţi de carieră în diviziile sale din întreaga lume.

Vă încurajăm în mod continuu să vă lărgiţi orizontul şi să vă împliniţi potenţialul printr-un număr variat de oportunităţi de învăţare şi dezvoltare.

Pe mylearningworld.net, portalul nostru educaţional, puteţi beneficia de un spectru larg de programe de dezvoltare profesională care acoperă cursuri de limbi străine, instruire în competenţe sociale, metode de conducere şi alte subiecte esenţiale.

Sistemul nostru de management al performanţei ne ajută să vă recunoaştem potenţialul, să vă evaluăm performanţa şi să planificăm, împreună cu dumneavoastră, în mod continuu dezvoltarea carierei.

Fie că luaţi parte la unul dintre programele noastre pentru absolvenţi, fie că faceţi unul dintre cursurile noastre de e-learning, vă vom ajuta mereu să vă asumaţi responsabilitaţi şi vă vom încuraja dezvoltarea personală şi profesională.

Schimbaţi ceva la nivel global

DHL oferă fiecărui angajat posibilitatea să preia iniţiativa, să se implice activ în diverse echipe şi să obţină rezultate de mare impact, care într-adevăr schimbă ceva.

Programul nostru First Choice, o componentă cheie a strategiei noastre de dezvoltare, vizează îmbunătăţirea performanţei în toate punctele de contact cu clienţii noştri, prin intermediul contribuţiilor individuale şi al muncii în echipă. Sondajul de opinie anual în rândul angajaţilor (EOS) le permite acestora să-şi facă auzită vocea. Acţionăm pe baza feedbackului primit pentru a ne îmbunătăţi constant şi a avansa ca o companie unită.

De la idei şi opinii individuale, la un mod consistent de îmbunătăţire a proceselor: la DHL recunoaştem, respectăm şi răsplătim angajamentul dumneavoastră personal şi apreciem munca în echipă şi împărtăşirea ideilor pentru a aduce un plus de valoare.

Fiţi mândru de realizarea noastră comună

La DHL veţi face parte dintr-o echipă puternică care îşi respectă angajaţii, societatea şi mediul. Veţi avea de a face cu oameni din întreaga lume şi veţi avea şansa de a trăi spiritul internaţional unic al DHL.

Mulţi dintre angajaţii noştri se dedică personal unui număr mare de iniţiative în beneficiul oamenilor din comunităţi din întreaga lume.

Echipa noastră de reacţie în cazul catastrofelor naturale (DRT) intervine în scopul salvării de vieţi în urma dezastrelor naturale. DHL se străduieşte, de asemenea, să servească ca model în lupta mondială împotriva schimbărilor climatice. Serviciul nostru „Go Green” permite clienţilor să compenseze emisiile de dioxid de carbon produse în timpul transportului în proiecte selectate de reducere a emisiilor de dioxid de carbon.

Noi, cei de la DHL, sprijinim şi favorizăm diversitatea pentru a crea o cultură integratoare care vă permite să vă aduceţi contribuţia la nivel maxim. Prin intermediul a numeroase programe şi iniţiative de Diversitate, ne străduim să exploatăm la maxim şi să amalgamăm multiplele talente ale angajaţilor noştri într-o formulă de succes – nu numai în beneficiul companiei, ci şi al dumneavoastră.

Ca angajat al DHL veţi putea fi mândru în fiecare zi de ceea ce realizăm împreună.