Skip to content
Skip to service links: contact, tools, help, the group
Skip to search
Skip to main navigation
Skip to sub navigation
Skip to Footer with links to masthead, print, email a friend and disclaimer
 

Alătură-te nouă şi fii parte dintr-o echipă extraordinară

Dumneavoastră ne ajutaţi să ne îmbunătăţim serviciile – şi noi vă sprijinim în dezvoltarea dumneavoastră profesională.

DHL îşi satisface clienţii oferindu-le o gamă largă de servicii de calitate. Ne satisfacem angajaţii oferindu-le un număr de oportunităţi de carieră atractive.

Ca parte a DHL, jucaţi un rol important în livrarea de servicii şi soluţii de calitate pentru clienţii noştri. Oferim un număr variat de oportunităţi provocatoare de angajare în diverse funcţii şi sectoare ale afacerii noastre.

Aţi putea ocupa posturi captivante în activitatea operaţională şi de asistenţă de zi cu zi, în porturi sau aeroporturi, depozite sau centre de servicii, în birouri sau în transport.
Ne angajăm să vă sprijinim în îmbunătăţirea competenţelor şi lărgirea expertizei ca parte a dezvoltării dumneavoastră profesionale.

Prin intermediul unor şcolarizări la locul de muncă, precum şi pe mylearningworld.net, portalul nostru educaţional online, oferim un număr variat de posibilităţi de specializare, instruire şi dezvoltare profesională.

De asemenea, pentru a vă ajuta să răspundeţi mai bine la cerinţele de la locul de muncă, vă punem la dispoziţie posibilităţi de calificare la locul de muncă, lucru foarte important pentru acumularea de abilităţi, cunoştinţe şi certificări.
Câteva dintre diversele oportunităţi de calificare şi dezvoltare profesională oferite:
  • Instruire în vederea acumulării unor diverse abilităţi şi cunoştinţe relevante pentru activitatea operaţională
  • Instruire în domeniul „Sănătate şi Siguranţă”
  • Instruire şi cursuri în leadership
  • Cursuri de limbi străine
  • Instruire în competenţe sociale
  • Tehnici de bază de management

Perfecţionaţi-vă împreună cu noi!

Doriţi să fiţi o parte a DHL ? Atunci alăturaţi-vă echipei noastre! Oferim experţilor şi specialiştilor în activitatea operaţională şi de suport oportunităţi de angajare în multe arii funcţionale din întreaga lume.

Găsiţi cariera potrivită pentru dvs explorând pagina noastră de locuri de muncă sau participând la unul dintre programele noastre.