Skip to content
Skip to service links: contact, tools, help, the group
Skip to search
Skip to main navigation
Skip to sub navigation
Skip to Footer with links to masthead, print, email a friend and disclaimer
 

Şansa dumneavoastră de a schimba ceva

Căutaţi o provocare care să fie mai mult decât o simplă slujbă? Bine aţi venit la DHL! Noi vă oferim şansa să schimbaţi ceva.

DHL pune la dispoziţia absolvenţilor şi începătorilor diverse posibilităţi de a se alătura unor proiecte existente, de a învinge provocări majore şi de a-şi asuma responsabilitate – cel mai bun mod de lansare a carierei.

Programele noastre pentru absolvenţi vă pregătesc în mod optim pentru aceste provocări - şi pentru cariera dumneavoastră viitoare.
La nivel global, DHL oferă diverse programe pentru absolvenţi:

Ca parte a dezvoltării dumneavoastră profesionale vă oferim un număr variat de cursuri de formare profesională şi programe în care veţi acumula abilităţile şi cunoştinţele necesare pentru a vă asigura succesul în mediul dumneavoastră de muncă. Acestea includ oportunităţi de instruire în diverse specializări, cunoştinţe şi competenţe operaţionale, conducere, competenţă socială şi tehnici de management pe mylearningworld.net, portalul nostru educaţional online.
De asemenea, am implementat sistemul nostru de management al performanţei, care ne ajută să recunoaştem din timp potenţialul angajaţilor noştri. Acest lucru ne permite să sprijinim dezvoltarea dumneavoastră profesională pentru viitor.

Dezvoltaţi-vă profesional cu noi!

Fie că sunteţi un absolvent care doreşte să-şi lanseze cariera direct sau unul care are deja experienţă de muncă – găsiţi cariera potrivită pentru dvs explorând pagina noastră de locuri de muncă sau participând la unul dintre programele noastre.