Skip to content
Skip to service links: contact, tools, help, the group
Skip to search
Skip to main navigation
Skip to sub navigation
Skip to Footer with links to masthead, print, email a friend and disclaimer
 

Reduceţi consumul de hârtie cu ajutorul facturării electronice

Economisiţi timp, fiţi eficienţi şi acceptaţi primirea facturilor dumneavoastră în format electronic, cu ajutorul serviciului nostru de facturare electronică.

Ce reprezintă facturarea electronică?

Serviciul nostru de facturare electronică reprezintă o alternativă la serviciile poştale sau de fax pentru expedierea facturilor. Acesta vă permite să obţineţi o evidenţă corectă, rapidă şi eficientă a plăţilor pe care le aveţi de efectuat. Beneficiile vizualizării şi gestionării online a documentelor financiare sunt semnificative  - nu doar pentru relaţia cu DHL, dar şi pentru celelalte companii cu care colaboraţi.
Facturarea electronică este uşor de utilizat şi nu necesită o pregătire prealabilă. Puteţi utiliza acest instrument pentru a vizualiza noile facturi în format electronic, pentru a face căutări printre facturile arhivate şi pentru a importa date din facturi direct în sistemul dumneavoastră contabil.
Aveţi întrebări sau nelămuriri? Contactati Departamentul de Relatii cu Clientii DHL

Începeţi utilizarea facturării electronice DHL Express

Utilizator/Parola
La momentul înregistrării şi validării veţi primi un nume de utilizator şi o parolă temporară pe care va trebui să o modificaţi la prima accesare a contului dumneavoastră. Imediat ce contul dumneavoastră de facturare electronică este activat, nu veţi mai primi facturi tiparite.
Înregistrare
Puteţi accesa contul dumneavoastră de facturare electronică în orice moment, de la orice computer, utilizând un browser, ca de exemplu Internet Explorer. Astfel puteţi să vizualizaţi facturile dumneavoastră, să faceţi căutări printre facturile arhivate şi să importaţi datele din facturi direct în sistemul dumneavoastră contabil.