Skip to content
Skip to service links: contact, tools, help, the group
Skip to search
Skip to main navigation
Skip to sub navigation
Skip to Footer with links to masthead, print, email a friend and disclaimer
 

Simplificarea complexității Comerțului Global

Ca lider în transportul internațional, soluțiile online complete oferite de DHL vă ajuta să navigați cu ușurință prin procesele comerciale la nivel mondial pentru a atinge succesul la nivel transfrontalier.

Comerțul global fără frontiere

Schimarile cel mai adesea intalnite, diversele reglementări comerciale și cerințele din întreaga lume creează complexitatea și provocările dinn transport. Serviciile de automatizare a comertului oferite de DHL ofera vizibilitate detaliata și simplificata asupra informațiilor comerciale critice. Permite companiilor - de la companii mici pana la întreprinderile mari, multinaționale - sa navigheze fără efort prin procesul comerțului internațional și sa creașca gradul de respectare a reglementarilor in vigoare.
Cu acces la milioane de norme comerciale, Serviciul de automatizare a serviciilor oferit de DHL furnizeaza informațiile de care aveți nevoie pentru a completa in mod corect documentele vamale; estimări ale costurilor; și eficientizarea tranzitului bunurilor tale.
Beneficiile utilizarii Servciului Automatizat de Comert:
  • Evitați întârzierile vamale datorate completarii documentelor incorrect
  • Evitați transporturile către părți restricționate
  • Accesul la procedurile de vamuire folosind o sigura sursa
  • Estimarea costurilor legate de comerțul front-end
  • Accesati instantaneu normele de vamuire ale țării de destinaţie
  • Eficientizarea proceselor legate de comerț pentru a controla costurile
  • Luati decizii mai bune de aprovizionare și vânzare
  • Focus pe competențele de bază ale companiei dumneavoastră
Cel mai rapid mod de a incepe

Accesati întreaga gamă de Servicii de Automatizare a Comertului oferit de DHL prin soluția pe bază de browser gratuit accesibil de pe orice computer. Doar înregistrați-va ca utilizator nou, creati numele de utilizator și parola și sunteți gata.
Serviciul de Automatizare a Comertului este de asemenea parte din familia serviciilor XML. Daca aveți volume mari de expediat, s-ar putea sa va intereseze si integrarea sistemelor existente de IT. Pentru informaţii si optiuni de integrare, va rugam sa contactati Reprezentantii noștri de vanzari.