Skip to content
Skip to service links: contact, tools, help, the group
Skip to search
Skip to main navigation
Skip to sub navigation
Skip to Footer with links to masthead, print, email a friend and disclaimer
 

Termeni şi condiţii: Expedierea de către DHL Express

În această pagină, veţi găsi cei mai noi (şi aplicabili) termeni şi condiţii pentru livrarea în timp definit.

TERMENI ŞI CONDIŢII DE TRANSPORT (“Termeni şi Condiţii”)

ANUNŢ IMPORTANT

Atunci când comandaţi servicii DHL, dumneavoastră, în calitate de "Expeditor", sunteţi de acord ca, în numele dumneavoastră sau al destinatarului trimiterii ( „Destinatar”) si al oricărei alte persoane care are un interes asupra Trimiterii, să se aplice acesti Termeni şi Condiţii.
"Trimitere" reprezintă toate documentele sau coletele care călătoresc pe o singură nota de transport şi care pot fi transportate prin orice mijloace alese de DHL, incluzand transportul aerien, rutier sau orice alt transportator. Nota de transport va include orice element de identificare a Trimiterii sau document produs de catre DHL sau de catre sistemele automate ale Expeditorului cum ar fi : eticheta(imprimat) cu cod de bara, scrisoare de transport sau conosament cat si orice versiune electronica ale acestora. Fiecare Trimitere este transportată pe baza de răspundere limitată, după cum se prevede în prezentul document. Dacă Expeditorul solicită un grad mai mare de protecţie, poate solicita asigurarea Trimiterii cu un cost suplimentar (A se vedea mai jos pentru informaţii suplimentare). Prin “DHL” se înţelege orice membru al reţelei DHL Express.

octombrie 1, 2016
CONDITII GENERALE DE FURNIZARE A SERVICIILOR POSTALE DHL INTERNATIONAL ROMANIA S.R.L (termeni si conditii de furnizare a serviciilor postale)
Atunci când comandaţi serviciile DHL INTERNATIONAL ROMANIA S.R.L (denumită în continuare DHL), dumneavoastră, în calitate de "Expeditor", sunteţi de acord ca, în numele dumneavoastră sau al oricărei alte persoane care are un interes asupra Trimiterii postale, să se aplice Termenii şi Condiţiile de mai jos, începând din momentul în care DHL acceptă Trimiterea postala, cu exceptia cazului in care un reprezentant autorizat DHL convine in scris la o situatie diferita, care nu aduce atingere prevederilor legale imperative.

martie 6, 2020

DHL EXPRESS TERMENI SI CONDITII – GARANTII PRIVIND RAMBURSAREA BANILOR

ANUNŢ IMPORTANT

In functie de solicitarea expresa a clientilor si limitarile descrise mai jos, DHL va returna integral, prin sistem de creditare sau returnare efectiva, pretul transportului platit de catre clienti pentru acele expedieri al caror timp de livrare a fost depasit in comparatie cu angajamentul de livrare facut initial de catre DHL.

Valabil din data de 01 iulie 2017

Pentru mai multe informatii va rugam sa contactati departamentul de Relatii cu Clientii DHLcontacta DHL Express Departamentul.