Skip to content
Skip to service links: contact, tools, help, the group
Skip to search
Skip to main navigation
Skip to sub navigation
Skip to Footer with links to masthead, print, email a friend and disclaimer
 

Timpi de tranzit

Bine ati venit la calculatorul nostru de timpi de tranzit!

Aceasta pagina va ofera posibilitatea de a calcula timpii de tranzit aferenti urmatoarelor servicii de transport ale DHL Freight: serviciul de grupaj DHL EUROCONNECT, DHL EURAPID si DHL DOOR-TO-MORE.

Aplicatia timp tranzit va ofera informatii in ceea ce priveste timpii de tranzit door-to-door pentru serviciile de transport international ale DHL Freight (DHL EUROCONNECT, DHL EURAPID ve DHL DOOR-TO-MORE), in punctele geografice disponibile. Timpul de tranzit standard indicat se bazeaza pe capacitatea de operare DHL Freight in regim normal de lucru.Timpul de tranzit indicat nu include sarbatorile legale si limitarile sezoniere. Timpul de tranzit nu ia in calcul influente neplanificate asupra operatiilor de transport. DHL nu garanteaza respectarea timpului de tranzit indicat de acest calculator. Acuratetea informatiei legata de timpul de tranzit nu este garantata. Informatia furnizata de acest calculator nu constituie o oferta de transport, in baza careia DHL sa furnizeze servicii. Pentru conditiile aplicabile ale acestui serviciu, va rugam sa contactati un reprezentant DHL Freight.
In masura in care aveti intrebari legate de timpii nostri de tranzit sau doriti sa intrati in legatura cu unul dintre expertii nostri, accesati link-ul si
Contactati-ne
Timpul de tranzit este calculat in zile lucratoare.
*) Pentru importurile din Olanda mai mici de 4 paleti, efectuate prin intermediul serviciului DHL EUROCONNECT, va rugam sa adaugati o zi in plus la timpul de tranzit mentionat.